samenwerkende architecten

Wat wij voor u betekenen

Met meer dan 20 jaar ervaring in stedenbouw en architectuur is het onze passie uw complexe ontwerpvraagstukken te vertalen in heldere concepten. Praktisch en mooi. Niet in standaard oplossingen maar als specifiek antwoord op uw wensen, situatie en locatie.

Het ontwerpen van een doordachte ruimtelijke en functionele layout waarbij het comfort voor de eindgebruikers steeds voorop staat is ons doel. Integraal ontworpen in tijdloos design met toekomstige flexibiliteit en gewetensvolle duurzaamheid. Architectuur en stedenbouw zijn daarbij voor ons geen gescheiden disciplines. Een geslaagd ontwerp past goed in de omgeving en dient zowel de mensen binnen als buiten het gebouw.

Zo zijn naar grote tevredenheid van zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers zeer uiteenlopende projecten ontworpen en gerealiseerd op het gebied van stedenbouw en gebiedsontwikkeling, woningbouw en zorg, gemengde projecten met commerciële en maatschappelijke functies, retail, herstructurering en herbestemming. Binnen een netwerk van professionals wordt voor uw opgave in een flexibele adequate samenstelling samengewerkt. Zowel op locatie als in de cloud, worden zo projecten gerealiseerd door het hele land en daarbuiten.

Al naar gelang de omvang en complexiteit van uw opgave werken we ‘lean’ in een flexibel team.
Zo profiteert u van de betrokkenheid van ons ervaren kernteam en haar netwerk van toegewijde creatieve en uitvoerende professionals.