De Winkelier komt uit de steigers

By 22 november 2015In aanbouw
In het centrum van De Lier ontwikkelt VOF De Winkelier, een samenwerkingsverband tussen Waaijer Projectrealisatie BV en MAB Development BV, het plan ‘De Winkelier’.
‘De Winkelier’ bestaat uit een Albert Heijn met een bruto vloeroppervlak van 2.500 m2, vier winkelunits met een totaal bruto vloeroppervlak van 535 m2, een ondergrondse parkeergarage met een capaciteit van 53 parkeerplaatsen en 17 huurappartementen met een gemiddeld woonoppervlak van 90 m2.
Het plan wordt gerealiseerd aan de Hoofdstraat 76 en 78. De Hoofdstraat 76 betreft een voormalige supermarkt die tot een integraal onderdeel van de nieuwbouw wordt getransformeerd. De nieuwbouw wordt gerealiseerd op het kavel van een te slopen bankgebouw aan de Hoofdstraat 78.
De eigentijds klassieke uitstraling het het project op de kop van de Hoofdstraat sluit naadloos aan op de bestaande dorpse schaal in het oude centrum.
De bouw is in oktober 2014 gestart. De oplevering van het plan is eind van 2015 gepland.
De winkelruimten, appartementen en parkeergarage zijn verkocht aan een particulier belegger.