In 1993 ben ik aan de TU Delft afgestudeerd op een ontwerp voor gestapelde ruimtelijke villa’s, ondergebracht in een woontoren op de kop van de IJ-tunnelpier in het Amsterdamse Oosterdok. Voor dit gebied heb ik eerst een stedenbouwkundig plan ontworpen wat aansloot bij de discussie die destijds gevoerd werd over de ontwikkeling van de IJ-oevers.
Mijn voorliefde voor licht en ruimtelijkheid is al vroeg ontstaan tijdens de studie. Tijdens een studiereis naar de VS, met als rode draad het oeuvre van Frank Lloyd Wright ben ik in aanraking gekomen met de Case Study Houses in en rond Los Angeles en de moderne villa’s langs het strand op Long Island aan de oost kust. Door veel onderzoek naar goede plattegronden, ruimte en licht in woningen ontwerp ik nog altijd vanuit de beleving van de bewoner of gebruiker.
Na mijn afstuderen kreeg ik de opdracht een particuliere woning te ontwerpen op een driehoekige kavel. Het ontwerp werd met veel lof door de welstand omarmd en de bouwvergunning was een feit.

Vervolgens ben ik in dienst getreden bij Van den Dikkenberg & Bons Architekten bv in Veenendaal. In korte tijd heb ik daar veel vrijheid gekregen om een aantal mooie projecten te realiseren waaronder enkele gewonnen prijsvragen en mijn eerste duurzame project; het Rembrandt College te Veenendaal.
Een van die gewonnen prijsvragen was de opstap naar Roeleveld-Sikkes Architects in Den Haag waar ik van 1997 tot en met 2013 als architect een breed scala aan projecten heb mogen realiseren. In 2006 trad ik toe tot de directie en gaf mede leiding aan het Hongaarse team in Budapest. Vanuit beide locaties heb ik aan boeiende nationale en internationale projecten gewerkt met name op het grensvlak van stedenbouw en architectuur. Naast veel uiteenlopende woningbouwprojecten en mixed-use opgaven op complexe binnenstedelijke locaties heb ik o.a. diverse renovaties, stedelijke herstructurering- en interieurontwerpen gerealiseerd.
In 2014 ben ik mijn eigen bureau gestart waarmee ik in 2015 een vaste samenwerking ben aangegaan met TVDH Architecten.